Ajoneuvojen modifioinnit ja modernisoinnit

 

Toteutamme autoihin rajujakin muutoksia. Moottorien vaihdot ja alustapäivitykset ovat meille arkipäivää.

 

Teemme paljon myös modernisointeja, jolloin autoon vaihdetaan osia nuoremmasta mallista. Yhdistämällä menneen ja nykypäivän hyvät puolet, saadaan aikaiseksi unelmien auto.

 

Klassikkoauton toimintavarmuuden parantamiseksi voimme esimerkiksi asentaa kärjettömän sytytysjärjestelmän.

 

Koska ymmärryksemme modifioituja autoja kohtaan on korkealla, huollamme, viritämme ja rakennamme myös kilpa-autoja ja muita erikoisajoneuvoja.

 

Modifiointi

Sähköiset ohjaustehostimet klassikkoautoihin

 

Jälkiasennettava sähköinen ohjaustehostin tekee klassikostasi entistä mukavamman ajettavan. Asentaminen ei vaadi hitsaamista tai reikien poraamista. Näin ohjaus on muutettavissa takaisin alkuperäiseksi. Asennettu tehostin jää täysin piiloon kojelaudan alle, eikä näy auton sisustuksessa tai moottoritilassa. Tehostuksen voimakkuus on portaattomasti säädettävissä ja mahdollisen vian sattuessa ohjaus toimii kuten ennen asennusta. EZ Electric Power Steering

-ohjaustehostinjärjestelmä on täysin äänetön ja huoltovapaa.

 

Olemme EZ Electric Power Steering ohjaustehostimien virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Asennamme nämä tehostimet ammattitaidolla.

 

EZ Electric Power Steering valikoima kattaa autot Alfa-Romeosta Volvoon. Kysy hintaa ja saatavuutta omaan autoosi.

 

Pertronix sytytysjärjestelmät

 

Pertronix Ignitor on kärjetön sytytysjärjestelmä, joka voidaan asentaa auton alkuperäisen sytytysjärjestelmän tilalle. Ignitor on luotettava ja huoltovapaa vaihtoehto kärkien tilalle.

 

Muutettaessa kärjellinen sytytysjärjestelmä Ignitor järjestelmäksi, ei näkyviä muutoksia juuri tule. Alkuperäiset kärjet sekä pyörijä korvataan Ignitor tuotteilla. Vaihdetut osat kuitenkin jäävät jakajan kannen alle piiloon, eikä muutos näy ulospäin kuin kuljettajan entistä leveämmästä hymystä. Samassa yhteydessä, myös alkuperäinen kondensaattori jää tarpeettomaksi.

 

Ignitorien lisäksi varastossamme on myös tehokkaita Flame Thrower puolia, sekä muita sytytysosia.

 

Triangle Motor Company - Autot ovat intohimomme